Hannagrinneby

Inför veckan…

•Jag vill försöka hinna (eller orka) med lite ärenden i stan. Bland annat har vi hur mycket gamla småmynt som helst som vi måste växla in till de nya. Har även ett armband som gått sönder, mitt fina från Lily and Rose. Det måste jag lämna in på lagning m.m. 

• Jag ska i princip tvinga mig själv att träna mycket denna vecka, inte varje dag förstås men jag behöver verkligen komma igång med det. Jag är i en period där jag är väldigt låg, trött och nedstämd som många kanske redan vet. Men träning är någonting jag mår bra av, och det är ju även bra för den fysiska hälsan samt gör att man blir piggare. Det jag inte har orken till är att ta mig iväg, jag kan nästan få panikkänslor av att känna mig tvungen att byta om, trots att jag älskar att träna. Som sagt, ganska instabil och låg just nu. 

• Ska köpa en Kånken-ryggsäck från Fjällräven! Har velat ha en sådan ganska länge så jag tänkte unna mig en i någon snygg färg. 

• På torsdag åker jag och Victor till Säfsen och ska fira midsommar samt hans farbrors 50-årsdag där. Stor del av Victors släkt ska dit och det blir nog jättemysigt och trevligt. Vi ska bo i stugor och det kommer bli mycket fiske och andra utomhusaktiviteter. 

• Måste bli bättre med maten. Har haft noll ork att ställa mig och laga mat den senaste tiden, vilket resulterar i alldeles för lite "riktig" mat och istället blir det mycket småätande. Mackor, godis, frukt, onlinepizza eller ingenting alls… Det är fruktansvärt jobbigt för mig att bekänna detta, då mat fortfarande skapar ångest när jag inte mår så bra i vissa perioder som nu. Men jag kan inte ljuga för mig själv, utan måste försöka att ta itu med mina problem, ett efter ett.

• Sedan några veckor tillbaka har jag börjat äta järntabletter p.g.a mitt låga blodvärde. När jag var på akuten sist så konstaterades det att jag behövde få upp det för att bli piggare och må lite bättre. Jag känner en viss förbättring, men ingen större skillnad förutom att jag inte känner helt soppslut lika ofta. Men känner mig fortfarande trött konstant. Bara att fortsätta knapra en tablett om dagen och se vad mitt Hb visar nästa gång hos doktorn! 

En bild från i lördags när vi firade morfar. Jag, mamma och kusin Filippa. En sådan där bild jag blir glad av! Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas